Zwanger?
bereid je voor op een ontspannen zwangerschap met onze cursus HypnoBirthing.

Lees verder

Wat is HypnoBirthing
HypnoBirthing helpt jullie verder!
HypnoBirthing helpt je met een natuurlijke geboorte waar je vol zelfvertrouwen instapt.

Lees verder

De cursus HypnoBirthing
Wat is
HypnoBirthing?
Het is een programma van diepe ontspanning, gecombineerd met onderwijs waardoor jij als a.s. moeder de kunst van het geboorteproces begrijpt zodat je in staat bent je baby op een veilige en zachte manier geboren te laten worden.

Lees verder

Wat is HypnoBirthing

Veel gestelde vragen

Ik heb al eens HypnoBirthing gevolgd en ben nu weer zwanger, moet ik weer de hele cursus herhalen? Nee hoor, neem even kontakt met ons op, we geven je dan een opfriscursus, maar als je wilt kun je de hele cursus weer gaan volgen

 

Ik ben onder controle van de gynaecoloog, heeft het dan wel zin deze cursus te doen? Natuurlijk! Ook dan moet je je optimaal voorbereiden op je bevalling, en dat kan met HypnoBirthing. Je kan alle technieken straks zelf uitvoeren, zodat je onder iedere omstandigheid je optimaal kan ontspannen.

 

Hoe en wanneer moet ik betalen? Het bedrag voor de cursus kan vóór aanvang van de eerste bijeenkomst overgemaakt worden op rekeningnummer: NL66 RABO 0151 8384 96

 

Wanneer kan ik met de cursus beginnen? Hoe eerder je begint, hoe meer je thuis kunt oefenen. Dan kun je langer de ontspanningsoefeningen doen in de zwangerschap en dat is voor jou en de baby heel fijn.